Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Zimska liga "Tino Matošević" Pazin

Nakon dva i pol mjeseca igranja i do sada odigranih 118 susreta, završeno je natjecanje po skupinama u ovosezonskoj Zimskoj ligi "Tino Matošević" Pazin koju u dvorani Boćarskog centra "Aleksandar Anzur" priređuje pazinski gradski boćarski savez.

Od 28 ekipa koje su krenule u natjecanje 16 do sada najuspješnijih se plasiralo u osminu finala susreti koje će se igrati 26., 28. i 31. siječnja. Četvrtfinala su na programu 2. i 3. veljače od 18.15 sati, a polufinala, te susret za 3. mjesto i finale 4. veljače od 13 i 16 sati. 

U dosadašnjem dijelu lige prema učinkovitosti najviše su pokazali Lindar koji je, uz Rašu, momčad s najvišim klupskim rejtingom u ovosezonskoj ligi i koji je bio uvjerljiv sa svih sedam pobjeda u svojoj skupini C, te momčadi Tinetova company, Divšići i Dream Team.

Sudeći prema dosadašnjim rezultatima u osmini finala bi najneizvjesnije trebalo biti u ogledu Škrilje Levak i Seline koji su u natjecanju po skupinama imale identičan učinak, a neizvjestano bi trebalo biti i nadmetanje Vodnjana i Potpićna, inače dvaju ligaških konkurenata iz Prve B IBL.

Kompletan raspored doigravanja možete preuzeti OVDJE

Natrag