Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Osnivačka sjednica Skupštine Zbora trenera HBS-a

Romano Grižančić, dugogodišnji trener ženske ekipe Boćarskog kluba Rudar Labin i od ove godine ponovno izbornik hrvatske seniorske ženske reprezentacije, izabran je za predsjednika Zbora trenera Hrvatskog boćarskog saveza, na osnivačkoj sjednici Skupštine, u koji se ove godine učlaniko 30-ak boćarskih trenera i osoba stručno osposobljenih za rad u sportu.

Romano Grižančić, Rudar Labin
Romano Grižančić, Rudar Labin

 

Za dopredsjednicu Zbora izabrana je Renata Ševerdija (Drenova, Rijeka), a za ostale članova Izvršnog odbora: izbornik hrvatske mlađeseniorske reprezentacije (do 23 godine) Tomislav Kolobarić (Zrinjevac, Zagreb), Markica Dodig (Metković) i Branko Pranjić (Dunav Sotin, Vukovar).

Za predsjednika Nadzornog odbora Zbora izabran je direktor svih hrvatskih reprezentacija i izbornik seniora Vjekoslav Matetić (Sveti Jakov, Jadranovo), a za članove Željko Sabalić (Brodarica, Zadar) i Davor Bašić (Mala Velika, Požeško-slavonska županija).

 

Ovo je treće osnivanje Zbora trenera HBS-a unazad nešto više od četiri godine, s obzirom na to da nakon prethodna dva osnivanja, na proljeće 2019. i u prosincu 2022. strukovna trenerska organizacija HBS-a svoju aktivnost nije oživjela na zadovoljavajući način.

Natrag