Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Ročko Polje Open 2021

Mlađeseniorski (do 23 godine) hrvatski reprezentativac Mateo Načinović (Istra Poreč) i istaknuti hrvatski internacionalac koji već dugi niz godina igra u Italiji Leo Brnić (La Perosina), osvojili su Ročko Polje Open 2021., tradicionalni turnir u parovima koji je u konkurenciji 40 parova iz Slovenije i Hrvatske odigran sa središtem događanja u Ročkom Polju, te u Roču, Lupoglavu i Selcima.

Načinović i Brnić su na putu do naslova ostvarili sedam pobjeda, a u finalu su sa tijesnim, ali slatkim puntom razlike savladali nekadašnjeg svjetskog prvaka u parovima Valtera Ivančića (Pazin) koji suprotno najavama na turniru nije igrao u paru sa sinom Albertom, već sa Frankom Ladavcem (Sošići).

U susretu za 3. mjesto su Slovenci Blažević i Jagodinik nadvisili hrvatske juniorske reprezentativce Filipa Klarića i Žarka Jerčinovića (Sveti Jakov, Jadranovo) 7:1.

Najbolji na Ročko Polje Open 2021
Najbolji na Ročko Polje Open 2021

 

Poredak prvih osam parova: 1. Načinović, Brnić, 2. Ivančić, F. Ladavac, 3. Blažević, Jagodinik, 4. Klarić, Jerčinović, 5. Gržinić, Vretenar, 6. N. Jelovica, D. Jelovica, 7. Jermaniš, Počekaj, 8. S. Ladavac, F. Grubiša.

Kompletne rezultate turnira možete preuzeti OVDJE

 

Natrag