Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Pripreme ženske reprezentacije

Hrvatska ženska reprezentacija od četvrtka do subote, 1. do 3. srpnja, pod vodstvom izbornika Romana Grižančića, obavlja u Gradskom boćalištu Labin kraće pripreme.

Prvo je to okupljanje najboljih hrvatskih boćarica nakon godinu i pol dana, još od prosinca 2019. i prijateljskog susreta sa Slovenijom u riječkom boćarskom domu na Podvežici.

Izbornik Grižančić ne pripreme je pozvao 11 boćarica no odazvalo ih se njih sedam, jer su preostalih četiri zbog ostalih privatnih obveza morale otkazati dolazak na pripreme.

Među igračicama koje su se odazvale pripremama su i dvije igračice Labina, Nives Jelovica i Ria Vojković uz Carrolinu Bajrić, Iru Nimčević, Doru Fućak, Nikol Marelja Bošnjak (Čavle ŠB) i Lornu Žagar (Marinići). Među igračicama koje su bile primorane otkazati dolazak na pripreme je i još jedna boćarica Labina, Anika Ujčić.

Ria Vojković i Nives Jelovica, Labin
Ria Vojković i Nives Jelovica, Labin

 

Hrvatske reprezentativke će u subotu, 3. srpnja u Labinu s početkom u 9.30 sati odigrati trening susret sa hrvatskom muškom juniorskom reprezentacijom (do 18 godina).

Za taj susret izbornik juniora Čedo Vukelić u sastav reprezentacije je uvrstio i mladog Ivana Štihovića iz Pazina, uz Lovru Šipeka, Žarka Jerčinovića (Čavle ŠB), Filipa Klarića (Drivenik, Općina Vinodolska), Frana Jakominića (Vargon, Rijeka) i Petra Bajana (Kijevo).

Natrag