Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Mini prijelazni rok

Izvršni odbor Istarskog boćarskog saveza je na sjednici održanoj 26. veljače 2021. donio odluku da će se mini prijelazni rok za tekuću ligašku sezonu 2020/21. održati od 22. do 31. ožujka 2021.


1. Mini prijelazni rok mogu iskoristiti igrači koji se natječu u istarskim županijskim ligama i međugradsko-općinskim ligama, ali samo UZ IZRIČITU DOZVOLU KLUBA ZA KOJI SU TRENUTNO REGISTRIRANI u tekućoj sezoni 2020/21., te igrači koji u tekućoj sezoni 2020/21. nisu registrirani niti za jedan klub, a prošle sezone 2019/20. nisu bili registrirani za klubove koji se u tekućoj sezoni natječu u državnim ligama ili u inozemstvu.

2. Igrači za ostvarenje prijelaza u mini prijelaznom roku NE MOGU od svog trenutnog kluba ili kluba za koji su bili registrirani prošle sezone, ispisnicu dobiti temeljem zahtjeva poslanog poštanskim putem preporučenom pošiljkom.

3. Na ispisnici igrača koji ostvaruje pravo na prijelaz u mini prijelaznom roku mora biti naveden naziv kluba u koji prelazi.

4. Pravo na prijelaz u mini prijelaznom roku NE MOGU ostvariti igrači koji su u tekućoj sezoni 2020/21. registrirani za klubove koji se natječu u Prvoj, Drugoj i Trećoj HBL, HŽBL, te u inozemstvu.

NAPOMENA: Boćari koji u tekućoj sezoni 2020/21. nisu registrirani, ali su prošle sezone 2019/20. bili registrirani, za ostvarenje prijelaza u mini prijelaznom roku moraju od svog prošlosezonskog kluba dobiti ispisnicu, uz uvjet da se taj klub u tekućoj sezni 2020/21. ne natječe u Prvoj, Drugoj i Trećoj HBL, HŽBL, te u inozemstvu.


S ozbirom na pojačane mjere predostrožnosti u cilju maksimalnog mogućeg suzbijanja rizika širenja zaraze koronavirusom molim boćarice, boćare, odnosno predstavnike klubova koji namjeravaju ostvariti prijelaz u mini prijelaznom roku da ne dolaze osobno u ured IBS-a u Poreč, u boćarsku dvoranu SRC Veli Jože, s obzirom na to da zbog epidemioloških mjera propisanih od strane Sportske zajednice Grada Poreča koja upravlja objektom, imamo mogućnost ograničene aktivnosti i okupljanja osoba u boćarskoj dvorani SRC Veli Jože.

Molim stoga sve koji namjeravaju ostvariti prijelaz u mini prijelaznom roku da IBS-u ispisnicu dostave:

1. Poštanskim putem (zajedno sa članskom iskaznicom) na adresu: Istarski boćarski savez, Vukovarska 6, p. p. 112, 52440 Poreč.

2. Osobnom dostavom ispisnice (zajedno sa članskom iskaznicom) u poštanski sandučić IBS-a koji se nalazi lijevo od glavnih ulaznih vrata u boćarsku dvoranu SRC Veli Jože u Poreču, Vukovarska 6.

Za sve ostale informacije možete se obratiti tajniku IBS-a na broj mobitela 091 451 4830.

 

Obrazac ispisnice za mini prijelazni rok možete preuzeti OVDJE

Natrag