Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Postavljen novi hrvatski rekord u štafeti

Nakon što su Marino Milićević i Marin Ćubela 14. studenog 2020. u susretu 3. kola 1. HBL jug, na gostovanju njihovog Bistona u boćarskoj dvorani u Srebrenom u Župi dubrovačkoj kod dubrovačkog Hajduka Rašice sa 58 pogodaka iz 61 izbačaja izjednačili hrvatski rekored u štafetnom izbijanju koji su prošle godine postavili Darijan Živolić i Benjamin Guštin, Marinu i Marinu nije dugo trebalo, tek tjedan dana, da u ruke samostalno preuzmu hrvatski rekord.

U susretu 4. kola 1. HBL jug između Bistona i sinjskog Otoka, u boćarskoj dvoranu u Bastu u Baškoj Vodi, 21. studenog 2020., Marino i Marin su pogodili 60 boća iz 61 izbačaja i tako postali novi hrvatski rekorderi. U njihovom gotovo perfektnom nastupu je Marin promašio samo prvu boću.

Marin Ćubela i Marino Milićević nakon postavljanja novog hrvatskog rekorda u štafeti
Marin Ćubela i Marino Milićević nakon postavljanja novog hrvatskog rekorda u štafeti

 

Hrvatski rekored u štafeti sada iznosi svega pogodak manje od svjetsko rekorda (61/61) koji su prošle godine postavili Francuzi Alexandre Chirat i Frederic Marsens.

Postavljanje novog hrvatskog rekorda možete pogledati na Youtubeu na sljedećem linku:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=KxvbbMRu3QM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2Buiv1cwcgSsT-gpI3LmmUgC3wNNZDNxSH9C0WnIM_tCIX8jYV0VtaIDs

Natrag