Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

1. HBL - 3. kolo

Premda u subotu, 14. studenog na Youtube kanalu Hrvatskog boćarskog saveza neće biti prijenosa niti jednog susreta 3. kola 1. HBL zahvaljujući Boćarskom klubu Istra Poreč ljubitelji boćanje neće biti uskraćeni za mogućnost gledanja barem jednog ogleda.

Naime na Youtube kanalu porečkog prvoligaša od 15.00 sati će se moći pratiti istarski derbi, oglede Istre Poreč i Pazina iz porečke boćarske dvorane SRC Veli Jože.

Dajan Jurman (Pazin) i Marino Križmanić (Istra Poreč) nadmetati će se za bodove u istarskom derbiju. Fotografija: Glas Istre.
Dajan Jurman (Pazin) i Marino Križmanić (Istra Poreč) nadmetati će se za bodove u istarskom derbiju. Fotografija: Glas Istre.

 

Prijenos možete pratiti na sljedećoj poveznici

https://www.youtube.com/watch?v=os8LYnIAKiM 

 

Poveznici se može pristupiti i preko Facebook stranice BK Istra Poreč:

https://www.facebook.com/bkistraporec

 

Napominjemo da se radi i klasičnom amaterskom "stream" prijenosu (s jednom fiksnom kamerom), bez produkcije i komentara. No svaki angažman bilo kojeg kluba (poput Primoštena u prošlom kolu) da u ovom dobra kada gledatelji uživo ne mogu prisustvovati boćarskim susretima ljubiteljima boćanja ipak omoguće da kako-tako vide događanja iz prvoligaških dvorana, za svaku je pohvalu.

Neslužbene informacije govore da će HBS od sljedećeg, 4. kola nastaviti prijenose na svom Youtube kanalu.

Natrag