Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Hrvatski boćarski savez

Odlukom Izvršnog odbora HBS-a, sa sjednica održanih u srpnju, uveden je dodatni prijelazni rok u vremenu od 19. do 25. listopada tijekom kojeg u bilo koji klub koji je registriran u HBS-u, neovisno o rangu natjecanja, mogu doći igrači iz inozemstva, bez obzira koje su nacionalnosti.


Boćarice ili boćari koji se za hrvatske klubove registriraju u dodatnom prijelaznom roku moraju ostati registrirani članovi tih klubova sve do završetka lige u kojoj se klub natječe u sezoni 2020/21., odnosno HBS im do završetka pojedine lige neće izdavati brisovnice.

Prijelazi igrača koji u istarske klubove dolaze iz inozemstva u dodatnom prijelaznom roku ovjeravaju se u IBS-u.

Igrač za ostvarenje prava prijelaza u novi klub mora imati: ISPISNICU kluba za koji je trenutno ili je do sada bio registriran, te POTVRDU – ISPISNICU nacionalne boćarske organizacije zemlje iz koje dolazi, koje MORAJU BITI OVJERENE PEČATIMA I POTPISIMA.

 

Ukoliko su igrači koji ostvaruju prijelaz iz inozemstva u dodatnom prijelaznom roku ranije bili registrirani za hrvatske klubove i evidentirani su u službenom informatičkom sustavu HBS-a, te posjeduju člansku iskaznicu HBS-u, onda za ostvarenje prijelaza moraju priložiti i takvu člansku iskaznicu.

Natrag