Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Istarski ligaški tjedan

I treću ovosezonsku, odnosno već drugug gostojuću pobjedu upisali su boćari pulske Verude u Prvoj B IBL te su samostalno zagospodarili čelnim mjestom na prvenstvenoj ljestvici.

Puljani su na zadnjem gostovanju sa 14:8 pobijedili Rovinjsko Selo u susretu u kojem su gosti u završnu fazu ušli s minimalnim vodstvom 8:6, ali su u završnici s još tri pobjede potvrdili svoju kvalitetu. Nenad Ikić sa sudjelovanjem u ostvarenju tri pobjede predvodio je Verudeže do ukupnog slavlja, Mirko Nimac, Ljubo Okmažić i Ratko Špetić dodali su po dvije pobjede. Kod Seljana Zoran Bugarin je ostvario tri pobjede.

U drugom derbiju kola Divšići su doživjeli minimalan, prvi poraz sezone na gostovanju kod Štandard Muntrilja (12:10) koji se tako upravo sa svojim gostima bodovno izjednačio na ljestvici. Hrboki su pak sa 14:8 kod kuće bili bolji od Juricana.

Adrian Radola, Hrboki
Adrian Radola, Hrboki

 

Dosadašnja tri kola u Drugoj IBL sjever su pokazala da će bi liga trebala biti vrlo izjednačena i neizvjesna do kraja, a za sada ritam ostatka karavane ne uspjeva pratiti samo Sveti Lovreč koji ima upisana sva tri poraza. U sljedećem kolu Veleniki - Plamen derbi je kola.

Natrag