Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Kadetsko PH u Ročkom Polju

Sa središtem događanja u Ročkom Polju kraj Buzeta, drugu godinu za redom, od četvrtka do subote, 6. do 8. kolovoza će se održati kadetsko prvenstvo Hrvatske.

Ove godine prvenstvo je otvorenog tipa što znači da u svim disciplinama nastupaju svi boćari koji su se i prijavili. Stoga je za prvenstvo prijavljeno čak 40 boćara, ali nažalost iz svega tri županije, Primorsko-goranske, Dubrovačko-neretvanske i Istarske.

Među 40 prijaveljenih je i 17 istarskih boćarica i boćara s područja Pazinštine, Poreštine i Buzeštine.

Dio istarskih kadetkinja i kadeta koji nastupaju na PH
Dio istarskih kadetkinja i kadeta koji nastupaju na PH

 

Natjecanja u četvrtak i petak počinju u 8.30 sati i traju do 22 sata. U subou polufinala počinju također u 8.30 sati dok će se istoga dana odigrati sva finala prema sljedećem rasporedu:

15.45 sati: PRECIZNO IZBIJANJE

16.30 sati: BLIŽANJE I IZBIJANJE U KRUG

17.45 sati: PAROVI

19.15 sati: ŠTAFETNO IZBIJANJE

19.45 sati: POJEDINAČNO KLASIČNO

21.15 sati: BRZINSKO IZBIJANJE

 

Discipline pojedinačno klasično, parovi, te bližanje i izbijanje u krug se od prvoga kola igraju po "nokaut" sustavu na ispadanje.

U disciplini precizno izbijanje se u prvoj fazi izvode dvije kvalifikacijske serije izbijanja, a u brzinskom i štafetnom izbijanju po jedna kvalifikacijska serija izbijanja za plasmane u četvrtfinale. Nakon toga u svim brzinskim disciplinama se od četvrfinala nastavlja po "nokaut" sustavu na izravne dvoboje.

 

Kompletnu satnicu prvenstva možete preuzeti OVDJE

Kompletnu listu prijavljenih možete preuzeti OVDJE


Natrag