Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Juniorsko prvenstvo Hrvatske

Od četvrtka do nedjelje, 23. do 26. srpnja sa središem događanja u Jadranovu kraj Crikvenice će se održati juniorsko prvenstvo Hrvatske.

S obzirom na specifičnost tekuće godne i nemogućnost svih županijskih saveza da odigraju svoja županijska juniorska prvenstva prijave za ovogodišnje juniorsko PH bile su otvorene te se stoga na natjecanje u Jadranovu prijavilo po 30-ak boćara u svakoj disciplini.

Među njima je i devet istarskih juniora: Marin Cetina (Orbanići), Karlo Pavletić (Ročko Polje), Samuel Majcan, Luka Pastorčić, Filip Kajin (Vrh), Ivan i Martin Štihović (Lindar), te Mateo Matošević i Nino Majcan (Pazin).

Karlo Pavletić, Ročko Polje
Karlo Pavletić, Ročko Polje

 

Zbog velikog broja prijavljenih juniora pet disciplina, pojedinačno klasično, parovi, bližanje i izbijanje u krug, te štafetno i brzinsko izbijanje će se od samoga početka igrati na ispadanje dok će se jedino u preciznom izbijanju održati čak dvije kvalifikacijske serije.

Svakoga dana natjecanja počinju u 8.30 sati, dok će se finala igrati prema sljedećem rasporedu: petak: parovi (19.00), krugovi (21.00), štafetno izbijanje (22.00), subota: precizno izbijanje (17.20); nedjelja. brzinsko izbijanje (9.00), pojedinačno klasično (11.00).

Kompletan raspored i satnicu prvenstva možete preuzeti OVDJE

Popis prijavljenih juniora za prvenstvo možete preuzeti OVDJE

Natrag