Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Istarski boćarski savez

 

Temeljem odredbi članka 39. Statuta, te odluka Stožera civilne zaštite RH, Stožera civilne zaštite IŽ, preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, HBS-a i Središnjeg ureda za sport RH, IO Istarskog boćarskog saveza je na "telefonskoj" sjednici, započetoj 2. travnja, a okončanoj 6. travnja 2020. većinom glasova donio odluku

Produžuje se odluka o privremenom obustavljanju svih javnih aktivnosti, odnosno odgađanju svih kalendarom aktivnosti za tekuću godinu predviđenih javnih okupljanja, događanja, manifestacija i natjecanja u nadležnosti Istarskog boćarskog saveza na neodređeno vrijeme (do daljnjega), odnosno sve dok se odlukama nadležnih institucija ponovno ne steknu uvjeti za pokretanje javnih aktivnosti Istarskog boćarskog saveza.

Odluka se odnosi na odgodu početka proljetnog dijela tekuće ligaške sezone 2019/20. u svim istarskim županijskim ligama koji je trebao započeti produženog vikenda od 17. do 19 travnja, na odgodu svih pojedinačnih natjecanja po disciplinama za sve kategorije (seniori, boćarice, juniori i kadeti), te na sva ostala događanja u nadležnosti IBS-a.

IBS preporučuje svojim klubovima da do daljnjega ne obavljaju niti planiraju liječničke preglede svojih članova koje zakonski obvezno sportaši koji se natječu u Republici Hrvatskoj moraju obaviti.

Kada se ponovno steknu uvjeti za natjecanja IBS će pravovremen obavijestiti klubove da mogu na vrijeme obaviti liječničke preglede.


Odluku IO-a možete preuzeti OVDJE

Natrag