Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Zimski mini prijelazni rok

Neovisno o tome što je zbog aktualnih problema s koronavirusom Istarski boćarski savez privremeno obustavio sve javne aktivnosti u svojoj nadležnosti najmanje do 14. travnja 2020. godine prema odluci Izvršnog odbora u tijeku je mini zimski prijelazni rok u kojem mogućnost prijelaza u drugi klub mogu ostvariti samo boćarice i boćari koji su u tekućoj ligaškoj sezoni 2019/20. registrirani za klubove koji se natječu u istarskim županijskim i međugradsko-općinskim ligama.

S ozbiromn na pojačane mjere predostrožnosti u cilju maksimalnog mogućeg suzbijanja rizika širenja zaraze koronavirusom molim boćarice, boćare, odnosno predstavnike klubova koji namjeravaju ostvariti prijelaz u mini zimskom prijelaznom roku da ne dolaze osobno u ured IBS-a u Poreč (boćarska dvorana SRC Veli Jože) s obzirom na to da zbog odluke o zatvaranju objekta od strane Sportske zajednice Grada Poreča imamo mogućnost ograničene aktivnosti, bez dolaska i okupljanja osoba.

Molim stoga sve koji namjeravaju ostvariti prijelaz u mini zimskom prijelaznom roku da IBS-u ispisnicu dostave:

1. Elektroničkom poštom (e-mailom) na adresu: tajnik@bocanje-ibs.hr. U tom slučaju evidenciju prijelaza u članskoj iskaznici boćarice ili boćara obaviti ćemo naknadno, kada i ako se steknu uvjeti za nastavak tekuće ligaške sezone.

2. Poštanskim putem (zajedno sa članskom iskaznicom) na adresu: Istarski boćarski savez, Vukovarska 6, p. p. 112, 52440 Poreč.

3. Osobnom dostavom ispisnice (zajedno sa članskom iskaznicom) u poštanski sandučić IBS-a koji se nalazi lijevo od glavnih ulaznih vrata u boćarsku dvoranu SRC Veli Jože u Poreču, Vukovarska 6.

Za sve ostale informacije možete se obratiti tajniku IBS-a na broj mobitela 091 451 4830.


1. Mini prijelazni rok mogu iskoristiti igrači koji se natječu u istarskim županijskim ligama i međugradsko-općinskim ligama, ali samo UZ IZRIČITU DOZVOLU KLUBA ZA KOJI SU TRENUTNO REGISTRIRANI u tekućoj sezoni 2019/20, te igrači koji u tekućoj sezoni 2019/20. nisu registrirani niti za jedan klub, a prošle sezone 2018/19. nisu bili registrirani za klubove koji se u tekućoj sezoni natječu u državnim ligama ili u inozemstvu.

2. Igrači za ostvarenje prijelaza u mini prijelaznom roku NE MOGU od svog trenutnog kluba ili kluba za koji su bili registrirani prošle sezone, ispisnicu dobiti temeljem zahtjeva poslanog poštanskim putem preporučenom pošiljkom.

3. Na ispisnici igrača koji ostvaruje pravo na prijelaz u mini prijelaznom roku mora biti naveden naziv kluba u koji prelazi.

4. Pravo na prijelaz u mini prijelaznom roku NE MOGU ostvariti igrači koji su u tekućoj sezoni 2019/20. registrirani za klubove koji se natječu u Prvoj, Drugoj i Trećoj HBL, HŽBL, te u inozemstvu.

NAPOMENA: Boćari koji u tekućoj sezoni 2019/20. nisu registrirani, ali su prošle sezone 2018/19. bili registrirani, za ostvarenje prijelaza u mini zimskom prijelaznom roku moraju od svog prošlosezonskog kluba dobiti ispisnicu, uz uvjet da se taj klub u tekućoj sezni 2019/20. ne natječe u Prvoj, Drugoj i Trećoj HBL, HŽBL, te u inozemstvu.

 

Obrazac ispisnice za mini prijelazni rok možete preuzeti OVDJE

Natrag