Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Boćarski turniri

Momčad pod nazivom Ex Santa Domenica, predvođena prvotimcem prvoligaša Istre Poreč Nenadom Tadićem, za koju su igrli igrači nekadašnjeg prvoligaša iz Labinci Mirko Perhat, Boro Glavaš i Silvijo Beaković, osvojila je 3. Trofej Balin, najveći boćarski turnir u četvorkama u Hrvatskoj i zemljama okruženja na kojem se pet u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože natjecalo 48 ekipa, odnosno 200-tinjak boćarica i boćara iz Hrvatske i Slovenije.

U finalu je Ex Santa Domenica sa glatkih 13:0 pomela momčad Sošići za koju su uz nekadašnjeg europskog prvaka u disciplini pojedinačno klasično, današnjeg trenera Istre Poreč Dražena Puniša igrali Sandro Jurman, Nevio Orbanić, te Dario i Vlado Rabar.

U susretu za 3. mjesto je momčad Answer sastavljena od igrača s područja Grada Umaga, predvođena također prvotimcem porečkog prvoligaša Stevenom Benolićem, za koju su igrali i Dean Buzleta, Cvetko Medica, Manuel Šorgo i Darijo Milić je sa 12:6 savladala momčad Gula stavljenu od igrača s Poreštine, Sanjinom Herakom, Daliborom Lakovićem, Ivanom Milohanićem i Danijelom Mofardinom.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mirko Perhat iz pobjedničke momčadi Ex Santa Domenica.

Najbolje četiri momčadi na turniru
Najbolje četiri momčadi na turniru
Natrag