Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Izborna sjednica Skupštine BZG Poreča

Nenad Tadić, prvotimac prvoligaša Istre Poreč, te otac i sin Damir i Filip Popović, članovi Montižane, proglašeni su najboljim boćarima Poreština za prošlu, 2019. godinu na izbornoj sjednici Skupštine Boćarske zajednice Grada Poreča održanoj u boćarskoj dvorani SRC Veli Jože.

Slijeva: Damir Popović, Nenad Tadić, Filip Popović i Petar Popović
Slijeva: Damir Popović, Nenad Tadić, Filip Popović i Petar Popović

 

Tadić, koji je osvojio tri medalje na prvenstvima Hrvatske, zlatnu u bližanju i izbijanju u krug, srebrnu u parovima i brončanu u preciznom izbijanju, dok je s klubom osvojio naslov prvaka Hrvatske koji je Istra Poreč čekala 15 godina, te u europskom Kupu prvaka stigao do polufnala, odnosno završnog turnira u talijanskom Chieriu, proglašen je najboljim boćarem koji se natječe u hrvatskim državnim ligama.

Damir Popović je izabran za najboljeg boćara u konkurenciji boćara koji se natječu u istarskim županijskim ligama, dok je Filip Popović, koji je osvojio brončanu medalju u parovima na kadetskom PH proglašen za najboljeg mladog boćara Poreštine.

U izbornom djelu sjednice za predsjednika je ponovno, u trećem uzastopnom mandatu izabran Petar Popović, predstavnik Boćarskog kluba Mate Balota. Uz Petra Popovića u novi izvršni odbor izabrani su Vladimir Čuš (Špadići), Damir Popović (Montižana), Slavko Sinožić (Červar), Darko Milohanić (Veleniki), Valter Mates (Nova Vas), dok BZG Poreča očekuje da sedmog člana u IO delegirat prvoligaš Istra Poreč. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Branko Šegon (Musalež).

Novi IO BZG Poreča (slijeva): Petar Popović, Vladimir Čuš, Damir Popović, Slavko Sinožić, Darko Milohanić i Valter Mates
Novi IO BZG Poreča (slijeva): Petar Popović, Vladimir Čuš, Damir Popović, Slavko Sinožić, Darko Milohanić i Valter Mates
Natrag