Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Prvenstvo Hrvatske za seniorke

U Komiži na otoku Visu će se produženog vikenda, od petka do nedjelje, 13. do 15. rujna održati prvenstvo Hrvatske za seniorke u parovima, bližanju i izbijanju u krug, te štafetnom izbijanju na kojem će ukupno nastupiti šest istarskih boćarica.

Najviše predstavnica Istra će imati u parovima u kojima će nastupiti tri istarska "doublea". Zanimljivo je da reprezentativka Labina Nives Jelovica neće braniti naslov prvakinje sa klupskom kolegicom Tanjom Grubiša, s kojom je i aktualna europska prvakinja i "brončana" sa prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva iz kineskog Jiaxinga, već će ovoga puta nastupiti u paru s novom Labinjankom, najnadarenijom mladom hrvatskom boćaricom Riom Vojković koja je ovoga ljeta labinskom klubu pristupila upravo iz Komiže. Uz njih na prvenstvu će nastupiti Romana Cvečić i Sandra Novaković također iz Labina, te Eda Laković i Nerine Beletić iz Novigrada.

U krugovima titulu državne prvakinje braniti će Jelovica, koja će također zajedno s Vojković nastupiti i u štafeti u kojoj naslov prvakinja brane sestre Carrolina i Virginia Bajrić (Čavle ŠB).

Nives Jelovica, Labin
Nives Jelovica, Labin

 

Predprijave za prvenstvo po disciplinama:

PAROVI

BLIŽANJE I IZBIJANJE U KRUG

ŠTAFETNO IZBIJANJE

Natrag