Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Kadetsko prvenstvo Hrvatske

Od srijede do nedjelje, 21. do 25. kolovoza će se u Ročkom Polju kraj Buzeta odigravati kadetsko boćarsko prvenstvo Hrvatske.

Svakog dana natjecanja počinju u 9 sati, a finala će se odigrati, u srijedu od 16.45 sati u krugovima i od 20 sati u štafeti, u petak od 12.30 sati u parovima i od 18 sati u preciznom izbijanju, u subotu od 21.30 sati u brzinskom izbijanju, te u nedjelju od 10.45 sati u disciplini pojedinačno klasično.

Na prvenstvu će ukupno u svim disciplinama nastupiti 14 istarskih kadeta, najviše iz Pazina, Nino i Tino Majcan, Mateo Ventin, Luigi Šimac, Mateo Stihović, Mateo Matošević i Roko Babić, zatim Filip i Simon Kajin, te Luka Pastorčić iz Vrha, Ivan Načinović iz Labina, Martin Štihović iz Lindara, Filip Popović iz Montižane i Mateo Golojka član Istre iz Kozari.

Najviše se očekuje od hrvatskih kadetskih reprezentativaca Ivana Načinovića i Martina Štihovića.

Dio istarskih kadeta koji će nastupiti na PH
Dio istarskih kadeta koji će nastupiti na PH

 

Što se konkurencije tiče glavni favoriti za osvajanje najvećeg broja medalja su svakako državni reprezentativci, članovi Svetog Jakova iz Jadranova, Lovro Šipek i Filip Klarić koji je ove godine, premda je još kadet, bio najbolji pojedinac juniorskog državnog prvenstva, zatim Žarko Jerčinović (Drivenik, Općina Vinodolska) i Karlo Vukelić (Vargon, Rijeka).

 

Kompletnu satnicu prvenstva možete preuzeti OVDJE

 

Liste predprijava po disciplinama:

BLIŽANJE I IZBIJANJE U KRUG

ŠTAFETNO IZBIJANJE

PAROVI

PRECIZNO IZBIJANJE

BRZINSKO IZBIJANJE

POJEDINAČNO KLASIČNO

 

Natrag