Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Utvrđen kalendar natjecanja HBS-a

Hrvatski boćarski savez je utvrdio kalendar natjecanja i dodijelio domaćinstva organizacije pojedinih državnih natjecanja u 2019. godini od kojih će se, pored već ranije dodjeljenih završnih turnira Prve HBL, koji će se 13. i 14. travnja održati u Puli i HŽBL, koji će se 25. i 26. svibnja održati u Labinu, još čak pet prvenstava po disciplinama ove godine održati u Istri.

Serija će biti otvorena u Ročkom Polju od 17. do 19. svibnja gdje će se odigrati PH za seniorke u disciplinama pojedinačno klasično, te brzinsko i precizno izbijanje.

Također u Ročkom Polju će se od 21. do 25. kolovoza održai i kadetsko PH u svim disciplinama, a ta će se manifestacija uključiti i u proslavu 40. godišnjice postojanja Boćarskog kluba Ročko Polje.

U Kozarima će se 19. listopada održati PH za seniore u disciplini pojedinačno klasično, a u Svetoj Mariji na Krasu tjedan dana kasnije, 26. listopada i PH za seniore u parovima. Dan kasnije, 27. listopada će se takođr u Istri, u mjestu koje će biti određeno naknadno, održati i PH za seniore u preciznom izbijanju.

Kompletan kalendar državnih natjecanja HBS-a za 2019. godinu možete preuzeti OVDJE

Natrag