Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

GDP Slovenija Open 2018.

Nešto više od mjesec dana od berbe medalja na SP-u u Kini ponovno se okupljaju muška mlađeseniorska (U-23) i ženska seniorska boćarske reprezentacije kako bi godinu zaključile u nedjelju, 2. prosinca nastupom u Ljubljani, na drugom međunarodnom mješovitom žensko-muškom turniru u četvorkama GDP Slovenija Open.

Pod vodstvom trenera Čede Vukelića i Vjekoslava Matetića boje Hrvatske na ovom će turniru braniti mlađi seniori Marin Ćubela (Noventa, Italija), Mateo Načinović (Pontese, Italija), Antonijo Prlaguzić (Vargon, Rijeka) i Karlo Šaban (Sv. Jakov, Jadranovo), te seniorke Nives Jelovica, Tanja Grubiša (Labin), Carrolina Bajrić i Nikol Marelja Bošnjak (Čavle ŠB).

Nives Jelovica i Tanja Grubiša
Nives Jelovica i Tanja Grubiša

 

Na turniru će nastupiti 16 četvorki iz Francuske, Hrvatske i Slovenije, između ostalih i slovenske reprezentacije seniorki, mlađih seniora i juniora, te selekcije slovenskih regionalnih saveza. Glavnina natjecanja, uključujući i završne susrete za medalje, odigrati će se u boćarskoj dvorani Krim, dok će se za dio susreta osmine finala koristiti i boćarska dvorana Šiška. Natjecanje sa susretima osmine finala počinje u 9 sati, dok se četvrtfinale igra od 11 do 13 sati. Polufinale je na programu od 14, a finale od 16.15 sati.

Prijenose polufinalnih i finalnog susreta možete pratiti na mrežnim stranicama:

www.balinaska-zveza.si

www.hegy.si

Natrag