Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

PH u parovima i preciznom izbijanju

Serija seniorskih prvenstava Hrvatske po disciplinama završiti će predstojećeg vikedna, u subotu i nedjelju, 27. i 28. listopada 2018. godine u boćarskoj dvorani u Srebrenom u Župi dubrovačkoj gdje će se odigrati prvenstva u parovima i preciznom izbijanju.

Ukupno 11 istarskih boćara nastupiti će na tim natjecanjima, četiri para koja će činiti aktualni prvaci Hrvatske Nenad Tadić i Elvis Smolica (Istra Poreč), zatim Marino Križmanić i Steven Benolić (Istra Poreč), Sandro Milić i Božo Šorgo (Juricani), te Luka Puniš i Ivan Milohanić (Veleniki), te trojica u preciznom izbijanju, Franko Krulčić (Roč), Tadić i Šorgo.

Na jug Hrvatske po medalje - (slijeva) Sandro Milić, Elvis Smolica, Nenad Tadić i (čuči) Božo Šorgo, dio istarskih boćara za PH u Župi dubrovačkoj
Na jug Hrvatske po medalje - (slijeva) Sandro Milić, Elvis Smolica, Nenad Tadić i (čuči) Božo Šorgo, dio istarskih boćara za PH u Župi dubrovačkoj

 

Na prvenstvu u parovima koje se igra u subotu, pored boćara porečkog prvoligaša najveći konkurenti za osvajanje državnog naslova su dva para zagrebačkog Zrinjevca, reprezentativci Tomislav Kolobarić i Pero Ćubela, te Teo Kuljiš i Jure Maglić (ili Igor Hajsek), kao i par riječkog Vargona Davor Jelovica i Joško Buterin.

Na startu prvenstva od istarskih parova najteže suparnike imaju Puniš i Milohanić koji će igrati sa Kuljišom i Maglićem, a u istoj skupini će se Milić i Šorgo sastati sa Stipom Petričevićem i Marijanom Boticom iz splitske Nade. Tadić i Smolica u 1. kolu igraju sa Srećkom Bajom i Androm Miljevićem iz dubrovačkog drugoligaša Komolca, a u skupini su još Jelovica i Buterin, te Elvis Buškulić i Kristijan Mulac iz Kastva. Križmaniću i Benoliću su prvi suparnici Nebojša Marinović i Mladen Kežić iz trentuno vodećeg dubrovačko-neretvanskog trećeligaša Ploča, a u skupini su još Ivica Validžić i Mario Knežević, članovi Svetog Luke iz Josipovca kraj Osijeka, te Antonio Bilosnić i Božo Deša iz Vira.

Listu predprijava za PH u parovima možete preuzeti OVDJE

Sastave skupina i raspored natjecanja za PH u parovima možete preuzeti OVDJE

Listu predprijava za PH u preciznom izbijanju možete preuzeti OVDJE

Satnicu prvenstva u parovima možete preuzeti OVDJE

Satnicu prvenstva u preciznom izbijanju možete preuzeti OVDJE

Natrag