Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Seniorska prvenstva Istre

Predstojećeg vikenda na programu su još dva seniorska prvenstva Istre po disciplinama.

U subotu, 28. srpnja 2018. će se u Poreču održati prvenstvo u disciplini pojedinačno klasično. Glavnina natjecanja, uključujući i završne susrete za medalje odigrati će se na boćalištu u Špadićima, dok će se za prvi dio natjecanja po skupinama koristiti i boćalište na Gradskom kupalištu (Novo naselje). Natjecanje počinje u 9 sati, dok se početak finala očekuje oko 18.30 sati.

Naslov prvaka braniti će Nenad Tadić (Istra Poreč), uz kojeg su među favoritima i ostali prvoligaški seniori, Steven Benolić (Istra Poreč), Darijan Živolić i Benjamin Guštin (Pula).

Prošlogodišnji osvajači pojedinačnih medalja i ove godine na prvensvu Istre - (slijeva) Jan Počekaj (Ročko Polje), Ivan Milohanić (Veleniki) i Nenad Tadić (Istra Poreč).
Prošlogodišnji osvajači pojedinačnih medalja i ove godine na prvensvu Istre - (slijeva) Jan Počekaj (Ročko Polje), Ivan Milohanić (Veleniki) i Nenad Tadić (Istra Poreč).

 

U nedjelju, 29. srpnja 2018. će se u Ročkom Polju održati prvenstvo u bližanju i izbijanju u krug. Za prvi dio natjecanja po skupinama koristiti će se i boćalište u Roču. Natjecanje također počinje u 9 sati dok se početak finala očekuje u 15 sati.

Naslov prvaka braniti će Božo Šorgo (Juricani), a najveća prijetnja da ga skine s trona biti će mu reprezentativni kandidat Nenad Tadić (Istra Poreč).

Okvirnu satnicu prvenstva u disciplini pojedinačno klasično možete preuzeti OVDJE

Okvirnu satnicu prvenstva u krugovima možete preuzeti OVDJE

Neslužbenu listu predprijava za prvenstvo u disciplini pojedinačno klasično možete preuzeti OVDJE

Neslužbenu lisu predprijava za prvenstvo u krugovima možete preuzeti OVDJE

Natrag