Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Ljetni boćarski kamp IBS-a za mlade

Istarski boćarski savez i ovoga će ljeta prirediti svoj tradicionalni boćarski kamp za mlade boćarice i boćare koji će se u vremenu od 25. do 30. kolovoza 2018. godine (subota do četvrtka) održati na već tradicionalnom mjestu, u Poreču.

Polaznici prošlogodišnjeg ljetnog boćarskog kampa u Poreču
Polaznici prošlogodišnjeg ljetnog boćarskog kampa u Poreču

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane mlade boćarice i boćare, poželjno je dobnog uzrasta od 10 do 16 godina, odnosno njihove roditelje, odgovorne osobe iz njihovih klubova i boćarskih središta da animiraju i kanidiraju mlade boćarice i boćare sa svog područja za rad u ovogodišnjem kampu.

Prijavu polaznika možete izvršite u tajništvo IBS-a na e-mail adresu: tajnik@bocanje-ibs.hr

Prijave moraju sadržavati:

1.       Ime i prezime polaznika i eventualno broj mobitela

2.       Datum rođenje polaznika

3.       Ime i prezime roditelja i obvezno broj mobitela

4.       E-mail adresu roditelja

5.       Adresu polaznika (ulica, broj, mjesto, grad, broj pošte)

6.       Klub polaznika ako ga ima

7.       Tko snosi trošak boravka u kampu (roditelj, klub, boćarsko središte)

8.       Konfekcijski broj majice (S, M, L, XL, XXL).

 

Konačn odabir polaznika ovogodišnjeg kampa izvršiti će Izvršni odbor u suradnji sa Zborom trenera IBS-a.

Polaznici kampa biti će smješteni u dvokrevetnim sobama u hotelu Delfin, a aranžman je ugovoren na bazi punog pansiona. Za aktivnosti će se koristiti boćalište Sportskog centra Albatros u Zelenoj laguni.

Instruktor u kampu će biti Romano Grižančić, a dio aktivnosti u kampu s mladima će odraditi i Čedo Vukelić.

Svaki polaznik, njegov klub ili boćarsko središte snosi troškove rada u kampu u iznosu od 600 kuna po polazniku, ostatak plaćaju IBS i Sportska zajednica Istarske županije.

Poželjno je, ali nije i uvjet, da se polaznik najmanje godinu dana bavi boćanjem s obzirom na to da je praksa pokazala da boravak apsolutnih početnika u kampu nije svrsishodan.

Nema limita što se broja prijavljenih boćara iz svakog boćarskog središta tiče, te vas stoga pozivam da prijavite sve mlade zainteresirane boćarice i boćare, a Zbor trenera IBS-a će potom odrediti tko će sudjelovati u radu ovogodišnjeg kampa. IBS naime u kamp može primiti 15 do 20 polaznika, ne i više od toga jer smo ograničeni smještajnim kapacitetima.

Kamp ima ulogu usavršavanja vještina boćarske tehnike, ali i ulogu upoznavanja i zbližavanja djece iz cijele naše županije. Rad u kampu je cjelodnevan i prilagođen je psihofizičkim mogućnostima djece.  Osim treniranja i igranja dnevni proigram za polaznike kampa predviđa kupanje u bazenu pod nadzorom.

Svet ostale informacije u vezi Boćarskog kampa možete dobiti kod tajnika IBS-a na broj mobitela 091/451-4830.

Natrag