Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

U srijedu četvrtfinale Kup Istre

U srijedu, 16. svibnja 2018. godine s početkom u 18.30 sati odigrati će se susreti četvrtfinala Kupa Istre a parovi su sljedeći:

Funtana - Istra Poreč

Ročko Polje - Pazin

Sošići - Pula

 

Svakako, najzanimljiviji susret četvrtfinala predstavlja ogled jedinog istarskog drugoligaša Funtane i njenog susjeda, ujedno i branitelja naslova pobjednika županijskog kupa, Istre Poreč, a u susret će s posebnim osjećajima ući dvojica današnjih funtanjanskih prvotimaca, Nikola Hrelja i Elvis Barbaro, koji su dugi niz godina nosili dres porečkog prvoligaša.

U kupu na suprotnim stranama - Ivan Lukšić (desno) nastojati će potvrditi ulogu favorita u ogledu sa Elvisom Barbarom (lijevo) i Nikolom Hreljom (u sredini)
U kupu na suprotnim stranama - Ivan Lukšić (desno) nastojati će potvrditi ulogu favorita u ogledu sa Elvisom Barbarom (lijevo) i Nikolom Hreljom (u sredini)

 

Od ostalih susreta prvoligaši Pazin i Pula favoriti su na gostovanjima kod trećeligaša Ročkog Polja i županijskog B prvoligaša Sošića.

Jedan polufinalist, Labin, već je poznat jer je, nažalost, zbog nemogućnosti osiguranja dovoljnog broja igrača za odigravanje susreta, Umag predao četvrtfinale u kojem je trebao gostovati.

U polufinalima, odigravanje kojih je predviđeno 29. svibnja 2017., sastati će se Labin s pobjenikom susreta Funtana - Istra Poreč, te pobjednik susreta Ročko Polje - Pazin s pobjednikom susreta Sošići - Pula.

Odigravanje finala predviđeno je 13. lipnja.

U susretima Kupa Istre igraju se dvije igre bližanja i izbijanja u krug, te po jedana igra disciplina pojedinačno klasično i parovi. Pobjeda u paru donosi tri poena.

Raspored Kupa Istre možete pogledati OVDJE

Natrag