Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Zimski mini prijelazni rok

Izvršni odbor Istarskog boćarskog saveza je na svojoj 8. sjednici donio odluku o terminu zimskog mini prijelaznog roka za klubove koji se natječu u istarskim županijskim ligama i međugradsko-općinskim ligama.

Mini prijelazni rok će se odvijati
OD 1. DO 10. OŽUJKA 2018. GODINE


1. U tom vremenu igrači mogu ostvariti svoje pravo na prelazak u uredu IBS-a, odnosno kod tajnika IBS-a Kristijana Klarića uz obveznu prethodnu najavu na broj 091/451-4830.

2. Mini prijelazni rok mogu iskoristiti igrači koji se natječu u istarskim županijskim ligama i međugradsko-općinskim ligama, ali samo UZ IZRIČITU DOZVOLU KLUBA ZA KOJI SU TRENUTNO REGISTRIRANI u tekućoj sezoni 2018/19. ili su bili registrirani u prošloj sezoni 2017/18., te igrači koji u tekućoj sezoni 2018/19. nisu registrirani niti za jedan klub, a prošle sezone 2017/18. nisu bili registrirani za klubove koji su u tekućoj sezoni natječu u državnim ligama ili u inozemstvu.

3. Igrači za ostvarenje prijelaza u mini prijelaznom roku NE MOGU od svog trenutnog kluba, ili kluba za koji su bili registrirani prošle sezone, ispisnicu tražiti zahtjevom poslanim poštanskim putem preporučenom pošiljkom.

4. Na ispisnici igrača koji ostvaruje pravo na prijelaz u mini prijelaznom roku mora biti naveden naziv kluba u koji prelazi.

5. Pravo na prijelaz u mini prijelaznom roku NE MOGU ostvariti igrači koji su u sezoni 2018/19. registrirani za klubove koji se natječu u Prvoj, Drugoj i Trećoj HBL, te u inozemstvu.

NAPOMENA: Boćari koji u tekućoj sezoni 2018/19. nisu registrirani, ali su prošle sezone 2017/18. bili registrirani, za ostvarenje prijelaza u mini zimskom prijelaznom roku moraju od svog prošlosezonskog kluba dobiti ispisnicu.

 

Obrazac ispisnice za mini prijelazni rok možete preuzeti OVDJE

Natrag