Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Juniorski Božićni turnir u Rijeci

Kraj međunarodne boćarske godine već je tradicionalno rezerviran za pozivni juniorski Božićni turnir u Rijeci iz službenog kalendara FIB-e.

Tako će se i predstojećeg vikenda, u subotu i nedjelju, 9. i 10. prosinca 2017. godine, u boćarskom domu na Podvežici nadmetati osam mladih momčadi, reprezentacije Francuske, Slovenije, Monaka i Srbije, tri reprezentacije Hrvatske, te selekcija Primorsko-goranske županije. U subotu će se u vremenu od 9.30 do 19.00 sati momčadi natjecati u dvije skupine, dok su u nedjelju u vremenu od 8.30 do 11.00 sati usporedo na programu finale i susret za 3. mjesto. U susretima na turniru igrati će se po jedna igra disciplina pojedinačno klasično, parovi, krugovi i brzinsko izbijanje.

Hrvatski izbornik Čedo Vukelić pozvao je u sastav reprezentacije čak četiri mlada istarska boćara, Filipa Matijašića, Dajana Jurmana (Pazin), Vedrana Glavića (Ročko Polje) i Filipa Šarića (Divšići Kompanija Tešić).

U reprezentativnom dresu - (slijeva) Karlo Šaban, Vedran Glavić, Filip Matijašić, Filip Šarić, Mateo Načinović i Dario Juričić
U reprezentativnom dresu - (slijeva) Karlo Šaban, Vedran Glavić, Filip Matijašić, Filip Šarić, Mateo Načinović i Dario Juričić

 

Kompletne informacije o turniru možete preuzeti OVDJE

Natrag