Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Kadetski turnir u parovima u Kozarima

U organizaciji BZKG Buzeta u boćarskoj dvorani u Kozarima odigran je kadetski boćarski turnir u parovima Subotina 2017. na kojem su nastupile ekipe Rijeke, Crikvenice, Pazina i Buzeta.

Turnir je odigran po sistemu  svako sa svakim, a parovi su igrali s pravom zamjene. Pobjednik turnira je ekipa Crikvenice koja je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz, jednako kao ekipa Rijeke ali je pitanje pobjednika presudio punteđo koji je bio bolji na strani Crikveničana. Buzeta je zauzeo treće, a ekipa Pazina četvrto mjesto. Buzećani i Pazinjani su imali isti omjer pobjeda i poraza, te isti punteđo, pa je konačan poredak odlučio međusobni susret u kojem su domaćini bili bolji. Na turnir je bila pozvana i ekipa Korte iz Slovenija koja je nažalost otkazala dolazak. Selektor mlađih kategorija Hrvatske Čedo Vukelić bio je zadovoljan prikazanom igrom i kvalitetom koju posjeduju pojedini kadetski boćari koji su nastupili na turniru.

Svi sudionici turnira Subotina 2017.
Svi sudionici turnira Subotina 2017.

 

Rezultati, 1. kolo: Buzet - Rijeka 5:10, Pazin - Crikvenica 9:7; 2. kolo: Pazin - Rijeka 6:13, Buzet - Crikvenica 7:13; 3. kolo: Buzet - Pazin 11:8, Crikvenica - Rijeka 11:2.

Poredak: 1. Crikvenica, 2. Rijeka, 3. Buzet, 4. Pazin.

Natrag