Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Međunarodni turnir u Monaku

Filip Šarić, mladi boćar istarskog županijskog A prvoligaša Divšića Kompanije Tešić zastupati će istarsko boćanje u sastavu reprezentacije Hrvatske koja će od petka do nedjelje, 13. do 15. listopada 2017. godine u Monaku nastupiti na pozivnom međunarodnom memorijalu "Denis Ravera", turniru iz službenog kalendara FIB na kojem će se natjecati boćarice, mlađi seniori (do 23 g.), juniori (do 18 g.) i kadeti (do 15 g.).

Filip Šarić, Divšići KT
Filip Šarić, Divšići KT

 

Uz Šarića reprezentaciju Hrvatske činiti će i Čepljan Mateo Načinović, Bruno Kraljić, Dario Juričić, Karlo Vukelić (svi Vargon, Rijeka), Lovro Šipek (Sveti Jakov, Jadranovo), te sestre Virginia i Carrolina Bajrić (Čavle ŠB). Reprezentaciju će voditi glavni trener Čedo Vukelić i njegov pomoćnik Vjeko Matetić.

Pored reprezentativaca Hrvatske na turniru će nastupiti i boćari iz još 11 zemalja: Australije, Bugarske, Španjolske, Francuske, Italije, Letonije, Rusije, Slovenije, Švicarske, Tunisa i domaćina Monaka, a natjecanje će se u svakoj kategoriji odvijati u parovima, štafetnom i preciznom izbijanju.

Natjecanja na turniru u Monaku možete pratiti u izravnom prijenosu na mrežnim stranicama na sljedećim linkovima:

www.fiboules.org

https://www.youtube.com/c/bocceinvolo/live

Natrag