Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Velika nagrada Pazina - Kompakt kup

Predstojećeg vikenda na niz boćališta središnje Istre odigrati će se deveta Velika nagrada Pazina - Kompakt kup, jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih međunarodnih turnira u parovima u Hrvatskoj i zemljama okruženja iz službenog kalendara međunarodne boćarske organizacije (FIB).

O jačini turnira najbolje svjedoče sama imena boćara koji će nastupiti. Pobjednici od prije dvije godine Nenad Tadić i Igor Vretenar, Marino Križmanić i David Šircelj, otac i sin Valter i Albert Ivančić, Alen Guštin i ponajbolji boćar svijeta današnjice, aktualni i trostruki uzastopni svjetski prvak Jure Kozjek, bratići Goran i Mario Percan, Gregor Oprešnik i Gregor Sever, najtrofejniji boćar na turniru trostruki svjetski i četverostruki europski prvak Davo Janžič i Nik Švara, Marco Ziraldo i Roland Marčelja, Aleš Borčnik i Jaka Kosirnik, Gregor Moličnik i Robert Dekanj, Anže i Erik Petrič, Marino Milićević i Leo Brnić, braća Pero i Marin Ćubela, branitelji naslova pobjednika Tomislav Kolobarić i Igor Hajsek, samo su neka od najistaknutijih imena ovogodišnjeg turnira.

Žele vratiti naslov u svoje ruke - Nenad Tadić i Igor Vretenar
Žele vratiti naslov u svoje ruke - Nenad Tadić i Igor Vretenar

 

O jačini turnira svjedoči činjenica da će u Pazinu nastupiti 12 aktualnih i bivših svjetskih i europskih prvaka koji u svojoj kolekciji ukupno imaju 21 naslova svjetskih i 11 europskih prvaka.

Na turniru, koji će se igrati sa središtem događanja u pazinskom BC Aleksandar Anzur, će se ukupno natjecati 87 parova iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Crne Gore i Srbije. Natjecanje po skupinama odvijati će se u subotu od 9.30 sati dok se šesnaestina finala igra od 18.45 sati. Nastavak samo u BC Aleksandar Anzur slijedi u nedjelju od 10 sati  kada su na programu susreti osmine finala, četvrtfinale se igra od 11.45 sati, polufinale od 15 sati, a finale i susret za 3. mjesto od 17 sati.

 

Listu prijava možete pogledati OVDJE

Kompletan raspored turnira možete pogledati OVDJE

Satnicu turnira možete pogledati OVDJE

Natrag