Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Istarski boćarski savez

Boćari koji se natječu u svojim članskim iskaznicama moraju imati ovjeru da su izvršili liječnički pregled, koji na dan nastupa ne smije biti stariji od šest (6) mjeseci.


Stoga podsjećamo klubova Istarskog boćarskog saveza da uoči početka proljetnog dijela ligaške sezone provjere imaju li njihovi igrači u svojim članskim iskaznicama ovjeren liječnički pregled i utvrde datum kada im liječnički pregled ističe.


Preporuka IBS-a je da se liječnički pregledi obave u travnju s obzirom na to da je početak natjecanja u Hrvatskoj ženskoj ligi 6. travnja, u Drugoj i Trećoj HBL, te Trećoj IBL skupine Labin-Pazin-Rovinj i Pula 14. i 15 travnja, a u svim ostalim IBL natjecanja kreću 21. i 22 travnja 2018. godine.


Kako bi boćarima liječnički pregledi bili važeći i za jesenski dio naredne sezone 2018/19. preporuka je da liječničke preglede obave što kasnije, ako je moguće gotovo pred sam početak natjecanja.


Također molimo klubove IBS-a da na vrijeme utvrde da li njihovi boćari uopće u svojim članskim iskaznicama imaju mjesta za ovjeru da su izvršili liječnički pregled. Ukoliko nemaju molimo klubove da se na vrijeme jave u ured Istarskog boćarskog saveza kako bi izvršili zamjenu članskih iskaznica. Naime, nikakve ovjere o obavljenom liječničkom pregledu na posebnim papirima se ne priznaju, obavljeni liječnički pregled mora biti ovjeren isključivo u članskoj iskaznici.

Natrag